• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

O le TPMS o loʻo faʻatusalia mo le mataʻituina o le mamafa o paʻu, ma e aofia ai mea laiti nei e alu i totonu o au uili taʻitasi, ma o le a latou faia o le a latou taʻu atu i lau taavale le mamafa o paʻu taʻitasi.

O le mafua'aga la e taua tele ai le fa'a'a'a'a lelei o au pa'u o le a maua ai e oe le fa'atinoga sili ona lelei le tamaoaiga o le suau'u o le a fa'aitiitia ai le pa'u ma fa'aumi ai le ola o pa'u.

封面

O lo'o i lalo fa'amaumauga o su'esu'ega i le va o le mamafa o pa'u, fa'aaogaina o suau'u ma le ola tautua

图片5

Mai luga ole siata faʻamatalaga e mafai ona tatou iloa manino:

· A oʻo i le 25% le maualuga o le mamafa o le paʻu nai lo le mamafa masani, o le a faʻaititia le ola paʻu e 15% ~ 20%.

· A maualuga le vevela o le paʻu nai lo le tapulaa maualuga o le vevela (e masani lava e le sili atu i le 80 tikeri Celsius), o le paʻu paʻu o le a faateleina i le 2% mo tikeri taʻitasi o le faʻaopoopoga.

· A le lava le mamafa o le paʻu, e faʻateleina le vaega o fesoʻotaʻiga i le va o le paʻu ma le eleele, ma faʻateleina le malosi o le feteʻenaʻiga, e mafua ai le faʻateleina o le suauu ma faʻateleina le faʻaleagaina o taavale.

· O le le lava po'o le maualuga tele o le pa'u pa'u e mafai ona afaina ai le lelei o le taulimaina o le taavale, ma e mafai foi ona faateleina le ofuina o mea e le masani ai i vaega o taavale e pei o le faʻamalologa.

Sensor ma Va'aiga Ta'avale

图片6

TPMS Sensor I Taavale

Sensorauina atu faʻamatalaga i le Receiver faʻatasi ai ma le faʻailoga RF uaealesi maualuga (315MHz poʻo 433MHz) e tusa ai ma se faʻatonuga.

Taliaina, auina atu faʻamatalaga i le ECU e ala i fesoʻotaʻiga uaea.

ECU, lea e tuʻuina atu faʻamatalaga i le Dash Board.

PS: O le faʻasalalauga faʻasalalauga o le tulafono fesoʻotaʻiga i le va o le masini ma le tagata e taliaina na faʻatonuina e le OEM.O mea fa'akomepiuta, e aofia ai le ID sensor, fa'amauina le mamafa, vevela ma isi fa'amatalaga.E eseese ta'avale e iai fa'atonuga fa'apitoa.

O le ID sensor e pei o le ID numera, e matua leai lava se masini OE ma le ID tutusa.Pe a alu ese taʻavale taʻitasi mai le laina faʻapotopotoga, o ana lava masini e 4 ua resitalaina i lana lava ECU.Pe a tamoʻe i luga o le auala, o le a le faʻamaonia sese ia masini i luga o isi taavale.

O lea la pe a sui e le taavale le sensor,
1, pe sui le protocol tutusa, ID tutusa, le sensor.
2. Pe sui le masini i le protocol tutusa ae ese ID, ona faamauina lea o le ID sensor fou i le taavale ECU.

O lenei gaioiga o le resitalaina o le ID sensor fou i le taavale ECU e masani ona taʻua o le TPMS Toe aʻoaʻo i maketi a Europa ma Amerika.

A maeʻa ona malamalama i le faʻavae galue o le TPMS sensor, o loʻo i lalo le faʻaogaina ma le faʻagaioiina o le faʻaogaina o le TPMS sensor a Fortune.O laasaga auiliili mo le faʻagaoioia e mafai ona maua i le vitio puupuu lenei


Taimi meli: Mati-25-2022