• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

Fa'amatalaga:

TPMS(Faiga o le Mata'ituina o Pa'u o se ituaiga o tekinolosi feavea'i uaealesi, fa'aaogaina le maualuga-maaleale micro-wireless sensor fa'amau i totonu o le pa'u ta'avale e aoina ai le mamafa o pa'u ta'avale, vevela ma isi fa'amatalaga i le ta'avale po'o le tulaga fa'aletonu, ma tu'uina atu fa'amatalaga i le afi autu i totonu o le ta'avale. e fa'aali fa'amatalaga moni e pei o le mamafa o pa'u ta'avale ma le vevela i foliga fa'akomepiuta, ma pe a foliga mai e le masani le pa'u (ia puipuia le pa'u o le pa'u) i le tulaga o le pa'u po'o le leo e fa'ailoa ai le aveta'avale e fai le lapataiga vave o le saogalemu o le ta'avale. faiga.Ina ia mautinoa o le mamafa o le paʻu ma le vevela e tausia i totonu o le tulaga masani, taʻalo e faʻaitiitia le paʻu paʻu, faʻaleagaina le avanoa e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le suauʻu ma vaega taʻavale o le faʻaleagaina.

Ituaiga:

WSB

uili-saosaoa Fa'avae TPMS (WSB) o se ituaiga o faiga e fa'aogaina ai le fa'aogaina o le uila o le ABS system e fa'atusatusa ai le eseesega o le uila i le va o pa'u ina ia mata'ituina le mamafa o pa'u.O lo'o fa'aogaina e le ABS le fa'aogaina o le uili saosaoa e fa'amautu ai pe loka uili ma filifili pe amata le fa'aogaina o le Anti-lock braking system.A faʻaitiitia le mamafa o paʻu, o le mamafa o le taʻavale e faʻaitiitia ai le lautele o le paʻu, lea e mafua ai se suiga i le saoasaoa e mafai ona faʻaaogaina e faʻaosoina ai se faʻailoga e faʻailoa ai le avetaavale.E iai i le ituaiga post-passive.

tpms
ttpms
tttpms

PSB

Pressure-sensor Based TPMS (PSB), o se faiga e faʻaogaina ai masini faʻapipiʻi i totonu o paʻu taʻitasi e fua saʻo ai le mamafa o le ea o le paʻu, e faʻaaogaina se transmitter e leai se fesoʻotaʻiga e tuʻuina atu ai faʻamatalaga mamafa mai le pito i totonu o le paʻu i le masini i luga o le faʻaoga tutotonu. module, ona fa'aalia lea o fa'amaumauga o le mamafa o pa'u.A maualalo tele le mamafa o pa'u po'o le ea, o le a otometi lava le fa'ailo.E patino i le ituaiga o puipuiga malosi i luma atu.

Eseesega:

O faiga uma e lua e iai o latou lelei ma mea le lelei.O le faiga tuusa'o e mafai ona maua ai le tele o galuega fa'atino e ala i le fuaina o le mamafa le tumau i totonu o pa'u ta'itasi i so'o se taimi, e faigofie ai ona iloa pa'u sese.O le faiga fa'alilolilo e fai si taugofie, ma o ta'avale ua uma ona fa'apipi'iina i le fa-uili ABS (tasi uili saosaoa sensor i pa'u) e mana'omia na'o le fa'aleleia o le polokalama.Ae ui i lea, o le faiga le tuusao e le saʻo e pei o le faiga tuusao, e le mafai ona iloa ai paʻu sese, ma o le faʻavasegaina o le tino e matua faigata lava, i nisi tulaga o le a le galue lelei le faiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le axle tutusa pe a lua. pa'u e maualalo le mamafa.

O loʻo i ai foʻi se TPMS tuʻufaʻatasia, lea e tuʻufaʻatasia ai le lelei o faiga uma e lua, faʻatasi ai ma masini tuusaʻo i paʻu faʻasolosolo e lua ma se faʻailoga faʻaogaina le faʻaogaina.Pe a faatusatusa i le faiga tuusaʻo, o le faiga tuʻufaʻatasia e mafai ona faʻaitiitia le tau ma faʻatoʻilaloina le faʻaletonu e le mafai e le faʻaogaina faʻapitoa ona iloa le maualalo o le ea i le tele o paʻu i le taimi e tasi.Ae ui i lea, e le o maua mai ai faʻamatalaga moni i luga o le mamafa moni i paʻu uma e fa e pei ona faia e se faiga tuusao.


Taimi meli: Mati-03-2023