• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

Fa'avae:

O lo'o fa'apipi'i se masini fa'apipi'i i luga o le pa'u pa'u.O le masini e aofia ai se alalaupapa eletise ituaiga masini e iloa ai le mamafa o le ea lea e liua ai le faailo o le mamafa o le ea i se faʻailoga eletise ma faʻasalalau le faailo e ala i se transmitter uaealesi.

TPMSmataʻituina le mamafa o paʻu, vevela ma isi faʻamatalaga i le taimi moni aʻo taʻavale poʻo tu i luga e ala i le faʻapipiʻiina o masini e sili ona maaleale i luga o paʻu taʻitasi, ma faʻasalalau atu i luga o le wireless i se tali, faʻaalia suiga eseese o faʻamatalaga i luga o le faʻaaliga poʻo le foliga o le tagi, ma isi. , ia lapataia avetaavale.Ma i totonu o le paʻu paʻu ma suiga o le mamafa e sili atu i le tulaga saogalemu (e mafai ona seti le faʻailoga e ala i le faʻaaliga) faʻailo e faʻamautinoa ai le saogalemu o le taʻavale.

99990
99991

Talia:

Ua vaevaeina fo'i i ni vaega se lua e fa'atatau i le auala e fa'aola ai.O le tasi e fa'aola i le sikaleti mama po'o le uaea eletise o le ta'avale, e pei o le tele o tagata e taliaina, a'o le isi e fa'aola i le OBD plug, Plug and play, ma le receiver o le HUD head-up display, e pei o Taiwan s-cat. TPMS e faapena.

E tusa ai ma faʻamatalaga faʻaaliga, e mafai e le avetaavale ona faʻatumu pe faʻafefe le paʻu i se taimi talafeagai, ma maua le leakage e mafai ona taulimaina i se taimi talafeagai, ina ia mafai ona foia faʻalavelave tetele i nofoaga laiti.

99992
99993

Fa'aliga ma fa'alauiloa:

O le taimi nei o loʻo i ai pea le tele o manaʻoga e faʻaleleia ai le nofoaga.Mo le faiga le tuusao, e le mafai ona faʻaalia le tulaga o le mafolafola o le coaxial poʻo le sili atu ma le lua paʻu, ma e le mafai ona mataʻituina pe a oʻo atu le saoasaoa o le taavale i luga aʻe o le 100km / h.Ma mo faiga tuusaʻo, o le mautu ma le faʻamaoni o faʻasalalauga faʻasalalau uaealesi, le ola tautua o masini, le saʻo o le faʻailo (faʻailo sese, faʻailoga sese) ma le malosi o le eletise o masini e manaʻomia vave le faʻaleleia.

O le TPMS o loʻo avea pea ma se oloa maualuga maualuga.O loʻo i ai pea se auala umi e alu i luma o le faʻalauiloaina ma le faʻalauiloaina.E tusa ai ma fuainumera, i le Iunaite Setete i le 2004, 35% o taavale fou ua resitalaina o loʻo faʻapipiʻiina le TPMS, e faʻamoemoe e oʻo atu i le 60% i le 2005. I le lumanaʻi saogalemu, o le a avea le siakiina o paʻu o paʻu ma tulaga masani i taavale uma i se taimi vave pe mulimuli ane. , e pei lava ona faia e ABS mai le amataga e oo i le iuga.


Taimi meli: Mati-07-2023