• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

Folasaga:

I le avea ai o se vaega taua o le taavale, o le mea autu e mafaufau i ai le faatinoga o paʻu o le mamafa o paʻu.O le maualalo tele po o le maualuga o le paʻu paʻu o le a aʻafia ai le faʻatinoina o le paʻu ma faʻaitiitia ai lona ola tautua, ma iʻu ai ina afaina ai le saogalemu o le avetaavale.

   TPMSe tu mo le faiga e mataituina ai le mamafa o pa'u.O le TPMS e faʻaaogaina mo le taimi moni ma le mataʻituina otometi o paʻu paʻu ma faʻailo o le paʻu paʻu ma le maualalo o le mamafa e faʻamautinoa ai le saogalemu o le taʻavale.

Fa'avae:

A fa'aitiitia le mamafa o le ea o le pa'u, o le a la'ititi le laina ta'avale o le uili, ma fa'atupu ai le saoasaoa o lona saoasaoa nai lo isi uili.E mafai ona mata'ituina le mamafa o pa'u e ala i le fa'atusatusaina o le eseesega o le saoasaoa i le va o pa'u.

Fa'alilolilo pa'u fa'alaua'itonu TPMS fa'alagolago moni lava i le fa'atatauina o le laina ta'avale o le pa'u e mata'ituina ai le mamafa o le ea;faiga mata'ituina o pa'u pa'u sa'o TPMS o le valve ma sensors sui sa'o le valve valve o le uluai taavale, o le induction chip i le sensor e faʻaaogaina e lagona ai suiga laiti o le mamafa o paʻu ma le vevela i lalo o tulaga faʻamalosi ma feʻaveaʻi, ma le faailo eletise. ua liua i se faailoilo alaleo leitio, ma o se transmitter alaleo tutoatasi e faaaoga e auina atu le faailo i le receiver, o lea, e mafai ona iloa e le e ona le mamafa o paʻu ma le vevela o le paʻu tino pe i le avetaʻavale poʻo le tulaga static.

18ec3b9d8d6a5c20792bce8f1cac36f
9a0d66e6d8e82e08cc7546718063329

I le taimi nei, o ia mea uma o faiga e mata'ituina ai le mamafa o pa'u pa'u, a'o faiga e mata'ituina le mamafa o pa'u e le'i tu'u sa'o ua fa'ate'a.E na'o ni nai ta'avale fa'aulufale mai na gaosia i le 2006 o lo'o fa'apipi'iina i masini e mata'ituina ai le mamafa o pa'u.

E masani ona faʻapipiʻiina faiga mataʻituina o paʻu i luga o rims, e ala i masini faʻapipiʻi e lagona ai le mamafa o le paʻu, o le faailo o le mamafa o le a liua i faʻailoga eletise, e ala i le faʻailoga eletise eletise o le a tuʻuina atu i le tagata e taliaina, e ala i le faʻaalia o faʻamatalaga eseese. suiga i luga o le faʻaaliga poʻo le foliga o se faʻamalo, e mafai e le avetaavale ona faʻatumu pe faʻafefe le paʻu i se taimi talafeagai e tusa ai ma faʻamatalaga faʻaalia, ma e mafai ona taulimaina le leakage i se taimi talafeagai.

Fa'ailoga ata:f18a1387c9f9661e052ec8cef429c9c

O le lelei o le faatinoga o le taavale ma le ola tautua o pa'u e aafia i le mamafa o pa'u.I le Iunaite Setete, o le faaletonu o paʻu e mafua ai le sili atu i le 260,000 faalavelave tau taavale i le tausaga, e tusa ai ma faamaumauga a le SAE, ma o le pa o paʻu e mafua ai le 70 pasene o faalavelave i luga o le alatele.E le gata i lea, o le paʻu masani o le paʻu poʻo le le lava o le tau o le mafuaʻaga autu lea o le paʻu o paʻu, e tusa ma le 75% o le faaletonu o paʻu taʻitasi e mafua mai.O faʻamaumauga foi o loʻo faʻaalia ai o le paʻu o le paʻu o se mafuaʻaga taua mo faʻalavelave faʻafuaseʻi o feoaiga i le taʻavale televave.

O le pa o le pa’u, o lenei fasioti tagata le vaaia, ua mafua ai le tele o faalavelave faaletagata, ma ua aumaia ai le le mafaitaulia o le tamaoaiga o le atunuu ma pisinisi.O le mea lea, o le malo tele o le Iunaite Setete, ina ia faʻaitiitia le tupu o faʻalavelave tau taʻavale e mafua mai i paʻu paʻu, fai atu i le au fai taavale e faʻavave le atinaʻeina o le TPMS.


Taimi meli: Sep-19-2022